Läs mer

Så här pratar du om pengar med dina barn

2023 kommer att vara ett tufft ekonomiskt år för många. Levnadskostnaderna har ökat dramatiskt, vilket gör att utrymmet för övriga kostnader blir mindre. Våga prata med barnen och öka kunskapen om ekonomi hemma, säger en expert i ungdomsekonomi. Vi har listat fyra saker som ditt barn behöver kunna.

Läs mer

Vi på Lowell gratulerar årets nobelpristagare i ekonomi

Grattis till Ben S. Bernanke, Douglas W. Diamond, och Philip H. Dybvig för den välförtjänta äran att utses till årets vinnare av Nobelpriset i ekonomisk vetenskap för sin forskning om banker och finanskriser.

Läs mer

Lowell-dagen 2022 - vad tar vi med oss

Onsdagen den 16 november var det äntligen dags för Lowell-dagen. Temat för dagen var tillit och lycka och det blev precis så bra som vi hade hoppats på. Vi samlades tillsammans med våra gäster på GT30 i Stockholm och startade dagen med frukostmingel. Det var en förväntansfull stämning i lokalen och det blev verkligen en förmiddag fylld av skratt, inspiration och eftertanke.

Läs mer

Kraven på chefen är desamma - oavsett den anställdas ålder

De unga generationerna förändrar arbetslivet och den gamla ledarstilen är inte längre relevant. Det är åtminstone vad vi tror. Professor Alf Rehns budskap till företagsledare är enkelt: Ta det lugnt.

Läs mer