Lowells företagserbjudande. Vi hjälper dig att få betalt och minska riskerna.


Vi har uppdaterat
vår logotyp
Läs mer här Ok, jag förstår
Nytt på bloggen 21 januari

Nytt på bloggen 21 januari

Hur påverkas din ekonomi om du skulle bli sjukskriven, förlora jobbet eller separera? Om du är företagare, hur skulle företaget klara sig om en kund inte betalar eller om du själv blir sjuk? Du har allt att vinna på att se över ditt skyddsnät. Här ger vi några konkreta tips.

Läs mer
Nytt på bloggen 7 januari

Nytt på bloggen 7 januari

Nytt temanummer ur Betalningsindikatorn ute nu. I detta nummer blickar vi både framåt och tittar närmare på vad svenskarna tror om ekonomin i framtiden, och bakåt för att se hur vår ekonomiska trygghet har förändrats under de senaste åren. Ladda ner ditt nummer här!

Läs mer
Nytt på bloggen 5 december

Nytt på bloggen 5 december

Maria Staberg på Lowell Law Office förklarar några av de ord som kan dyka upp vid tvister. Hon ger tips vid förlikning, beskriver begreppet preskription och varför det är viktigt att ha koll på vem som är firmatecknare. Du kan också ladda ner vår juridiska ordlista.

Läs mer
Nya digitala lösningar

Nya digitala lösningar

Under hösten 2019 arbetar vi med att utveckla flera nya digitala lösningar. Syftet med tjänsterna är att öka kassaflödet för er som uppdragsgivare och att skapa smidiga och lättillgängliga lösningar för era kunder. Målet är att vara den mest progressiva digitala aktören inom vår bransch, både när det gäller användarvänlighet och effektivitet.

Läs mer
Strategiska samarbeten

Strategiska samarbeten

Lowell samarbetar med allt ifrån stora väletablerade koncerner och medelstora företag till små snabbväxande bolag och startups. Med vår långa erfarenhet vet vi vad som krävs för att företag ska växa och skapa lönsamhet och stabila intäkter.

Läs mer