Lowells företagserbjudande. Vi hjälper dig att få betalt och minska riskerna.


Till alla våra kunder:
Från den 1 oktober är Lindorff Lowell
Läs mer här Ok, jag förstår
Nytt på bloggen 9 augusti (1)

Nytt på bloggen 9 augusti

Att ha en bra rutin för sin fakturering och påminnelsehantering är centralt i ett hälsosamt företag. Du sparar tid, får bättre likviditet och uppfattas som professionell och seriös. Här tipsar vi om hur du kan komma igång med en bra påminnelserutin.

Läs mer
Nytt på bloggen 24 juli

Nytt på bloggen 24 juli

Sommaren kan ge plats åt nya idéer och planer. Drömmer du om att expandera din verksamhet? I detta inlägg ger vi bra tips inför en expansion. Ladda också ner vår handbok för företag i tillväxt.

Läs mer
Ny rapport om ekonomisk ohälsa

Ny rapport om ekonomisk ohälsa

Så många som 1 av 5 säger att privatekonomin påverkar livskvaliteten negativt. Vad beror det på? Vad kan vi göra för att ändra på detta? Läs mer i vår rapport om ekonomisk ohälsa.

Läs mer
Strategiska samarbeten

Strategiska samarbeten

Lowell samarbetar med allt ifrån stora väletablerade koncerner och medelstora företag till små snabbväxande bolag och startups. Med vår långa erfarenhet vet vi vad som krävs för att företag ska växa och skapa länsamhet och stabila intäkter.

Läs mer
Artikel om namnbytet

Lindorff är nu Lowell

Den 1 oktober lämnade vi namnet Lindorff och övergick till Lowell Sverige. Efter sex månader inom Lowell-koncernen är det dags att sätta varumärket Lowell på den svenska kartan.

Läs mer