Lowells företagserbjudande. Vi hjälper dig att få betalt och minska riskerna.


Till alla våra kunder:
Från den 1 oktober är Lindorff Lowell
Läs mer här Ok, jag förstår
Nytt på bloggen 7 juni (1)

Nytt på bloggen 7 juni

Förbered ditt företag inför semestern. Bluffakturor och bedrägerier är vanliga under ledigheter. Följ vår checklista för att undvika att själv drabbas.

Läs mer
Nytt på bloggen 23 maj

Nytt på bloggen 23 maj

Hur väl känner du dina kunder och hur vet du om du har rätt kontaktuppgifter till dem? Läs våra tips för att undvika obehagliga överraskningar och samtidigt få betalt - i tid.

Läs mer
Hur skapar vi en långsiktigt hållbar kreditmarknad?

Hur skapar vi en långsiktigt hållbar kreditmarknad?

Norden, och Sverige, står ut i en internationell kontext i fråga om mognad på kreditmarknaden. Men vad finns det för utmaningar i Sverige och hur skapar vi en långsiktig och hållbar kreditmarknad för alla parter? Erika Rönnquist Hoh vd, och Christian Severinsson, ansvarig för informationstjänster, båda på Lowell Sverige har svaren.

Läs mer
Strategiska samarbeten

Strategiska samarbeten

Lowell samarbetar med allt ifrån stora väletablerade koncerner och medelstora företag till små snabbväxande bolag och startups. Med vår långa erfarenhet vet vi vad som krävs för att företag ska växa och skapa länsamhet och stabila intäkter.

Läs mer
Artikel om namnbytet

Lindorff är nu Lowell

Den 1 oktober lämnade vi namnet Lindorff och övergick till Lowell Sverige. Efter sex månader inom Lowell-koncernen är det dags att sätta varumärket Lowell på den svenska kartan.

Läs mer