Lowells företagserbjudande. Vi hjälper dig att få betalt och minska riskerna.


Till alla våra kunder:
Från den 1 oktober är Lindorff Lowell
Läs mer här Ok, jag förstår
Nytt på bloggen 13 mars

Nytt på bloggen 13 mars

Vår upplevda ekonomiska trygghet påverkar oss och vår omgivning på många sätt. Det är många gånger avgörande för våra konsumtionsbeslut och andra stora beslut i livet. Hur ser skillnaderna ut från år till år och vilka demografiska faktorer är tydliga för den ekonomiska tryggheten? Läs mer i vårt temanummer ur Betalningsindikatorn.

Läs mer
Nytt på bloggen 11 mars

Nytt på bloggen 11 mars

Vad händer inom fastighetsbranschen? Hur allvarligt är läget? Vad fokuserar byggföretagen på? Läs vår spaning från nordens ledande fastighetsmässa i Kista förra veckan.

Läs mer
Trender inom kredithantering i Europa

Trender inom kredithantering i Europa

Andelen osäkra lån i Europa är högre nu än innan finanskrisen började 2008. Läs mer om de bakomliggande orsakerna, hur det påverkar konsumenterna och det finansiella systemet i stort. Läs intervjun med vår försäljningschef Magnus Lilja och Christoffer Friedl som ansvarar för våra informationstjänster.

Läs mer
Strategiska samarbeten

Strategiska samarbeten

Lowell samarbetar med allt ifrån stora väletablerade koncerner och medelstora företag till små snabbväxande bolag och startups. Med vår långa erfarenhet vet vi vad som krävs för att företag ska växa och skapa länsamhet och stabila intäkter.

Läs mer
Artikel om namnbytet

Lindorff är nu Lowell

Den 1 oktober lämnade vi namnet Lindorff och övergick till Lowell Sverige. Efter sex månader inom Lowell-koncernen är det dags att sätta varumärket Lowell på den svenska kartan.

Läs mer