Lowells företagserbjudande. Vi hjälper dig att få betalt och minska riskerna.


Läs mer
Till alla våra kunder:
Från den 1 oktober är Lindorff Lowell
Läs mer här Ok, jag förstår
Black Friday och Cyber Monday - tänk på detta vi distansförsäljning

Nytt på bloggen! Att tänka på vid distansförsäljning.

För någon månad sedan skrev jag en blogg med tips för dig som säljer på distans. Idag är det Black Friday och på måndag är det Cyber Monday – några av årets största händelser för dig som säljer på distans. I samband med detta vill jag återigen påminna om de skyldigheter gentemot dina kunder som du har vid distanshandel. Detta regleras i lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler (DAL). Nedan följer några punkter som jag vill lyfta lite extra.

Läs mer
Lowell Sverige inleder samarbete med Resurs Bank

Lowell Sverige inleder samarbete med Resurs Bank

Lowell Sverige har ingått avtal med Resurs Bank, ett helägt dotterbolag till Resurs Holding om att löpande förvärva delar av Resurs Banks förfallna lånefordringar. Första överlåtelsen förväntas ske under januari 2019. Genom samarbetet förväntas Resurs Bank få en positiv påverkan på kapitalbehov, likviditet och resultat.

Läs mer
Små- och medelstora företag

Så hjälper vi dig som företagare

Det ska vara snabbt och enkelt för dig som företagare att ta hjälp av Lowell. Dessutom betalar du ingenting för hanteringen och vi garanterar att dina kunder står i centrum genom hela processen.

Läs mer
Lindorff Sverige - en del av Lowell-koncernen

Lowell Sverige - nytt namn och varumärke

Lindorff Sverige är sedan mars 2018 en del av Lowell-koncernen och använder sedan den 1 oktober, namnet Lowell även i Sverige.

Läs mer