Lowells företagserbjudande. Vi hjälper dig att få betalt och minska riskerna.


Till alla våra kunder:
Från den 1 oktober är Lindorff Lowell
Läs mer här Ok, jag förstår
Nytt på bloggen 13 september

Nytt på bloggen 13 september

Vinsterna med digitala löpande skuldebrev är stora för alla parter - inte minst för bankerna, men mycket återstår för att det ska bli verklighet. I detta blogginlägg inriktar vi oss på effekterna och vinsterna på kort och lång sikt samt de utmaningar som kvarstår.

Läs mer
Nytt på bloggen 6 september

Nytt på bloggen 6 september

Att våga prata om sin ekonomi är viktigt för att vända en skuldsatt situation. Vår rapport om ekonomisk ohälsa visar tyvärr att skuld- och skamkänslor hindrar många från att berätta, och därmed också att få hjälp. Läs mer på bloggen!

Läs mer
Ny rapport om ekonomisk ohälsa

Ny rapport om ekonomisk ohälsa

Så många som 1 av 5 säger att privatekonomin påverkar livskvaliteten negativt. Vad beror det på? Vad kan vi göra för att ändra på detta? Läs mer i vår rapport om ekonomisk ohälsa.

Läs mer
Strategiska samarbeten

Strategiska samarbeten

Lowell samarbetar med allt ifrån stora väletablerade koncerner och medelstora företag till små snabbväxande bolag och startups. Med vår långa erfarenhet vet vi vad som krävs för att företag ska växa och skapa länsamhet och stabila intäkter.

Läs mer
Artikel om namnbytet

Lindorff är nu Lowell

Den 1 oktober lämnade vi namnet Lindorff och övergick till Lowell Sverige. Efter sex månader inom Lowell-koncernen är det dags att sätta varumärket Lowell på den svenska kartan.

Läs mer