Arbeta hos oss

Arbeta hos oss

Att arbeta på Lowell innebär att jobba i ett företag som är inriktat på att hjälpa människor. Lowell Sverige är en del av Lowell-koncernen, Europas näst största aktör inom kredithantering och inkassotjänster.

På Lowell värdesätter vi våra medarbetare - "We see you" ... som en uppskattad kollega, "We see you".... i allt det hårda arbete du lägger ner.  Vi ser människorna som är grunden i vår verksamhet.

Vi vill berätta hur det är att jobba hos oss. Våra värderingar och arbetssätt i den bransch vi jobbar i är något vi är stolta över. Våra värderingar styr oss i allt vi gör, varje dag.

Vi har en lång och framgångsrik historia i Norden och med huvudkontor i England ger det oss en ny internationell närvaro. På Lowell har vi en vänlig atmosfär och som nyanställd känner du dig alltid välkommen.

Vi uppskattar varandra som kollegor och tycker om att om att arbeta tillsammans.  Lowell är en rolig plats att arbeta på, även om det jobb vi gör ibland kan vara utmanande.

  • Vi ser dig, visionär och beslutsfattare, och vill ge dig möjligheten att påverka ditt eget arbete.
  • Vi ser dig, som individ och lagspelare, och vill ge dig friheten att agera, påverka, vara delaktig och utbyta erfarenheter.
  • Vi ser dig, som drivs av prestation och vara idéskapare, och vi stödjer din utveckling hos oss genom dialoger om din roll och din utveckling.

Välkommen till oss med dina kunskaper och ambitioner så ger vi dig förutsättningarna att vara ditt bästa jag.

Lär känna oss

Kredithanteringsmarknaden förändras snabbt, och vi på Lowell ser det som självklart att vara med och forma morgondagens lösningar. Samtidigt som vi anpassar oss till de yttre förändringarna förbättrar vi fortlöpande våra tjänster så att de uppfyller våra klienters och kunders höga förväntningar. På Lowell nöjer vi oss inte med lösningar som fungerar – vi vill erbjuda lösningar som gör livet lättare. Om du är en person som ser möjligheter i förändringar kan du vara den vi söker.

NÄR DU ARBETAR PÅ LOWELL INSER DU SNART ATT MÄNNISKOR – SÅVÄL ANSTÄLLDA SOM KLIENTER OCH KUNDER – ÄR DET CENTRALA I VÅR VERKSAMHET


Lowell Sverige bildar tillsammans med Danmark och Finland samt Norge en nordisk enhet inom Lowell-koncernen.

Genom förvärvet av verksamheterna i Norden blev Lowell Europas näst största aktör inom kredithantering med 4 400 anställda i nio länder.

Lowell grundades i Storbritannien 2004 av CEO James Cornell och har en stark entreprenöriell historia. Under 2015 gick Lowell samman med den tyska marknadsledaren GFKL och etablerades därmed i DACH-regionen (Tyskland, Österrike och Schweiz). Idag har Lowell 36 miljoner europeiska konsumenter som kunder.

Vi är stolta över att vara en del av Lowell. Vi delar ett gemensamt fokus på våra klienter och deras slutkunder. Med Lowells starka ägare Permira och Ontario Teachers’ Pension Plan i ryggen, får vi ökad kapacitet för framtida investeringar inom innovation, digitalisering och analysområdet.

Med en ökad tillgång till data säkerställer vi en innovativ produktutveckling och förbättrade processer som resulterar i mer exakta prognoser – vilket i sin tur hjälper dig att bygga och behålla goda relationer med dina kunder.

/media/109935/donka-003-webb.jpg

Lediga tjänster

Det är våra medarbetare som ger oss vår ledande ställning i branschen, och vår verksamhet bygger på att skapa förtroende och främja nya idéer. Därför är vi alltid intresserade av nya talanger till vårt team som kan vara med och utforma morgondagens lösningar.