Arbeta hos oss

Arbeta hos oss

Att arbeta på Lowell innebär att jobba i ett företag som är inriktat på att hjälpa människor. Lowell Sverige är en del av Lowell-koncernen, Europas näst största aktör inom kredithantering och inkassotjänster.
Vi formar morgondagens lösningar.

Lär känna oss

Kredithanteringsmarknaden förändras snabbt, och vi på Lowell ser det som självklart att vara med och forma morgondagens lösningar. Samtidigt som vi anpassar oss till de yttre förändringarna förbättrar vi fortlöpande våra tjänster så att de uppfyller våra klienters och kunders höga förväntningar. På Lowell nöjer vi oss inte med lösningar som fungerar – vi vill erbjuda lösningar som gör livet lättare. Om du är en person som ser möjligheter i förändringar kan du vara den vi söker.

NÄR DU ARBETAR PÅ LOWELL INSER DU SNART ATT MÄNNISKOR – SÅVÄL ANSTÄLLDA SOM KLIENTER OCH KUNDER – ÄR DET CENTRALA I VÅR VERKSAMHET


Lowell Sverige bildar tillsammans med Danmark och Finland samt Norge en nordisk enhet inom Lowell-koncernen.

Genom förvärvet av verksamheterna i Norden blev Lowell Europas näst största aktör inom kredithantering med 4 400 anställda i nio länder.

Lowell grundades i Storbritannien 2004 av CEO James Cornell och har en stark entreprenöriell historia. Under 2015 gick Lowell samman med den tyska marknadsledaren GFKL och etablerades därmed i DACH-regionen (Tyskland, Österrike och Schweiz). Idag har Lowell 36 miljoner europeiska konsumenter som kunder.

Vi är stolta över att vara en del av Lowell. Vi delar ett gemensamt fokus på våra klienter och deras slutkunder. Med Lowells starka ägare Permira och Ontario Teachers’ Pension Plan i ryggen, får vi ökad kapacitet för framtida investeringar inom innovation, digitalisering och analysområdet.

Med en ökad tillgång till data säkerställer vi en innovativ produktutveckling och förbättrade processer som resulterar i mer exakta prognoser – vilket i sin tur hjälper dig att bygga och behålla goda relationer med dina kunder.

/media/109935/donka-003-webb.jpg

Lediga tjänster

Det är våra medarbetare som ger oss vår ledande ställning i branschen, och vår verksamhet bygger på att skapa förtroende och främja nya idéer. Därför är vi alltid intresserade av nya talanger till vårt team som kan vara med och utforma morgondagens lösningar.