aug. 28, 2018

Wendela Regnell tillträder som ansvarig för medarbetar- och ledarskapsutveckling på Lindorff Sverige

caption

 

Lindorff Sverige välkomnar Wendela Regnell till den nytillsatta rollen Colleague & Leadership Development Manager. Wendela kommer närmast från Telenor, där hon har arbetet med utveckling och utbildning av medarbetare och ledarskap i olika roller sedan 2017.

Den nya rollen ska stärka Lindorffs arbete med stötta ledare och medarbetare för en långsiktig utveckling på företaget. Wendela Regnell kommer att ingå i HR avdelningen i Sverige under det första året, därefter är planen att utvidga rollen till de övriga nordiska länderna.

– Vi ser hur viktigt det är att stötta ledare i deras ledarskap och även erbjuda medarbetare långsiktiga utvecklingsmöjligheter inom företaget. Därför har vi valt att utforma den här rollen och vi ser att Wendela med hennes erfarenheter och kompetens är helt rätt person för den, säger Erika Rönnquist Hoh, vd på Lindorff Sverige.

Wendela kommer närmast från Telenor där hon bland annat har implementerat en akademi för både ledare och medarbetare samt planerat och genomfört ledarskapsprogram och utvecklingsinsatser.

– Jag ser mycket fram emot att anta den här rollen på Lindorff, som befinner sig i ett spännade läge med den pågående integrationen med Lowell. Det är inte bara namnet som förändras, utan även en ny ledarskapskultur och utvecklingsprogram för medarbetare, vilket jag ser mycket fram emot att få vara med och utforma och implementera, säger Wendela Regnell, Colleague & Leadership Development Manager på Lindorff Sverige.

Lindorff Sverige har 250 anställda, fördelade på två kontor med anställda i Stockholm och 200 i Göteborg. Sedan våren 2018 ingår Lindorff i Sverige i den brittiska koncernen Lowell. Den första oktober 2018 byter Lindorff Sverige namn till Lowell Sverige.

;