juni 21, 2022

Tomas Eriksson ny Säljchef i Sverige

caption

 

Vi är lite extra stolta över att presentera Tomas Eriksson som den nya Säljchefen på Lowell i Sverige. Tomas har varit på företaget i snart 8 år och har gedigen kunskap om hur vi jobbar på Lowell. De senaste tre åren har Tomas haft rollen som Key Account Manager, men resan började 2014 när han kom in som rådgivare. Sedan dess har Tomas haft olika roller inom företaget. ”För den som vill och söker ansvar och utmaningar så finns det inga begränsningar. Lowell är ett företag där det går att växa. Jag trivs väldigt bra på företaget och i branschen. Vi är stora på marknaden samtidigt som vi är mitt i en tillväxtresa - det gillar jag.” säger Tomas Eriksson.

Hans kunskap och förståelse för branschen och hur vi jobbar som företag ser vi som en fördel. Med Tomas erfarenhet kan vi jobba ännu mer tillsammans med våra kunder för att öka förståelsen för kundernas behov och minska överskuldsättningen i landet.

Under 2022 kommer Tomas att fortsätta bygga upp den svenska säljorganisationen. Sverige har gått väldigt bra och vi fortsätter att växa, så vi behöver stärka upp teamet.

;