Är du orolig för din ekonomi?

Är du orolig för din ekonomi?

På grund av coronaviruset råder just nu en exceptionell situation som påverkar både företags och privatpersoners ekonomi. Vi på Lowell arbetar för att skapa en trygg och välfungerande ekonomi för både företag och privatpersoner. I tider som denna då både företag och privatpersoner kan uppleva ekonomiska svårigheter, är vårt uppdrag än mer relevant.

Vi vill hjälpa dig

Många drabbas av de anpassningar som ett stort antal företag tvingas genomföra till följd av coronaviruset. Kanske lider du eller en närstående redan nu av coronavisurets ekonomiska konsekvenser?

Vår främsta uppgift är att skapa en trygg och välfungerande ekonomi för både företag och privatpersoner. När samhället befinner sig i en kris, och fler får ekonomiska problem blir vårt uppdrag ännu viktigare. Vi vill därför göra vad vi kan för att hjälpa dig. På vår kundservice arbetar rådgivare som är erfarna och utbildade för att hjälpa dig på vägen mot en trygg ekonomi. Vi utgår alltid från dina förutsättningar för att se i vilken takt och på vilket sätt vi kan hjälpa dig till en skuldfri vardag.

Vi vill uppmuntra dig som har problem att betala dina skulder till oss, att kontakta oss direkt för att prata om hur vi kan hjälpa dig ur din situation. Du kan lita på att vi kommer att göra vårt bästa för att tillsammans med dig hitta en hållbar lösning efter just dina förutsättningar. 

Tillsammans kan vi ta fram en plan och en hållbar lösning utifrån dina ekonomiska förutsättningar. Kontakta vår kundservice om du har fått brev av oss, eller har frågor om dina ärenden. Vi är här för att hjälpa dig.

Du når oss på telefon: 0771-856300

Våra öppetider är:
Måndag - Fredag: 09.00-17.00.
Lördag - Söndag: Stängt

Just nu kan du uppleva något längre svarstid, men vi gör vårt bästa för att ge dig snabb och smidig service. 

Mitt Lowell
När kundservice är stängt, kan du alltid logga in på Mitt Lowell.se och hantera  dina ärenden när det passar dig. Där får du också bättre kontroll genom att du kan:

  • Få tydlig översikt över dina ärenden
  • Betala en fordran direkt
  • Ansöka om avbetalningsplan
  • Ta kontakt med vår kundservice