Malin arbetar som rådgivare på Lowell Sverige

Malin arbetar som rådgivare på Lowell Sverige

Att arbeta som rådgivare innebär att jag har en bred roll med många kontakter både internt och externt. Till exempel med IT-avdelningen för att skapa rätt tekniska förutsättningar för våra kunder, juristavdelningen för deras kompetens i olika ärenden samt våra kunder.

Hur är det att arbeta som rådgivare på Lowell?

Att arbeta som rådgivare innebär att jag har en bred roll med många kontakter både internt och externt. Till exempel med IT-avdelningen för att skapa rätt tekniska förutsättningar för våra kunder, juristavdelningen för deras kompetens i olika ärenden samt våra kunder. Jag har även daglig telefonkontakt med våra kunders kunder som har betalningsärenden hos oss. Jag är en social person som trivs med att ha många kontaktytor och samtal på jobbet, det är en av anledningarna till att jag tycker så bra om mitt jobb.

Vi har en bra stämning och nära till skratt vilket är en av anledningarna till att jag trivs så bra på jobbet.

Hur är Lowell som arbetsplats?

Jag har arbetat på Lowell i 19 år, vilket ju verkligen är ett kvitto på att jag tycker att det är en bra arbetsplats. Det är många olika saker som gör att jag trivs, men om jag ska nämna två saker så är det att vi har en bra stämning och nära till skratt vilket är viktigt för mig.  Samt att jag känner mig uppskattad för min kompetens och erfarenhet.

Det är en stor organisation med många olika avdelningar, vilket ger möjligheter till omväxling och variation för den som vill. För de som vill utvecklas till ledare finns det goda möjligheter för det. Jag har jobbat som rådgivare under flera år och byggt upp en specialistkunskap inom mitt område som är el, hyra och bilavtal. Jag känner att jag är med och bidrar till att vi kan ge bättre service till våra kunder, våra kunders kunder och till mina kollegor internt, vilket ger mig en positiv känsla av att gå till jobbet varje dag.

 

Malin Håman Rådgivare på Lowell
;