mar 27, 2020

Vi finns här för att hjälpa er

Vi befinner oss just nu i en exceptionell tid som påverkar alla nivåer i samhället. Både privatpersoner och företag märker av en förändrad ekonomisk situation i spåren av coronaviruset. Lowell arbetar för att hjälpa både företag och privatpersoner till en välfungerande och trygg ekonomi. I tider som denna, då fler upplever ekonomiska svårigheter är vi måna om att ge bästa möjliga service och stöd.
caption

 

När många drabbas ekonomiskt som en konsekvens av coronaviruset blir vårt uppdrag - att skapa en trygg välfungerande kreditmarknad - ännu viktigare. I spåren av coronavirusets spridning har vi vidtagit åtgärder för att se till att vi kan hjälpa både företag och privatpersoner på bästa tänkbara sätt. Vi tar också vårt ansvar för att minska smittspridningen i samhället.

Vi vill uppmuntra dig som har problem att betala dina skulder till oss, att kontakta oss direkt för att prata om hur vi kan hjälpa dig ur din situation. Du kan lita på att vi kommer att göra vårt bästa för att tillsammans med dig hitta en hållbar lösning efter just dina förutsättningar. På vår kundservice arbetar erfarna rådgivare som varje dag hjälper individer på vägen mot en tryggare ekonomi. Läs mer om hur vi kan hjälpa dig i en svår ekonomisk situation.

För att säkerställa att vi kan fortsätta bedriva vår verksamhet och samtidigt bidra till minskad smittspridning i samhället har vi vidtagit flera åtgärder. Åtgärderna kan komma att uppdateras då myndigheternas rekommendationer förändras.  Läs mer om det här.