Vår beredskap för hantering av coronaviruset.

Vår kundservice håller öppet som vanligt. Läs mer om våra åtgärder för att säkerställa säkerhet, smidig drift och god kundservice.

X
Lowells samarbeten

Strategiska samarbeten

Lowell samarbetar med allt ifrån stora väletablerade koncerner och medelstora företag till små snabbväxande bolag och startups. Med vår långa erfarenhet vet vi vad som krävs för att företag ska växa och skapa lönsamhet och stabila intäkter.


Förstärkt partnerskap med Tieto

Lowell stärker sitt samarbete med Tieto ytterligare genom att lansera ett gemensamt erbjudande på inkassomarknaden. Samarbetet syftar till att förenkla och förbättra inkassohanteringen för Tietos kunder. Läs mer här!

 

Lowell stärker sitt samarbete med Tieto.


Samarbete mellan Lowell och Resurs Bank

Samarbete med Resurs Bank

Lowell Sverige har ingått avtal med Resurs Bank, ett helägt dotterbolag till Resurs Holding om att löpande förvärva delar av Resurs Banks förfallna lånefordringar. Första överlåtelsen skedde i januari 2019. Genom samarbetet förväntas Resurs Bank få en positiv påverkan på kapitalbehov, likviditet och resultat. Läs mer här!Integration mellan Lowell och Pastell Data

Lowell och Pastell Data har en full integration mellan programvaror och system. Integrationen gör det möjligt att skicka påminnelser och inkassoärenden genom Lowell direkt via Pastell Datas affärssystem ProFit 10. Enklare och mer sömlöst kan det knappast bli. Läs mer här!

Samarbete mellan Lowell och Pastell Data


Samarbeten med svenska fintech-bolag

Lowell samarbetar med flera bolag inom fintech. Vi kan bistå med snudd på hela det ramverk som ett fintech-bolag behöver i form av tillgång till jurister, erfarenhet av kredithantering, analys, prisbelönt kundservice och förmåga att skräddarsy lösningar i en hårt reglerad bransch. Läs mer om våra samarbeten inom fintech. Ladda ner våra fintech-case här!

Samarbeten inom svensk fintech