Vår beredskap för hantering av coronaviruset.

Vår kundservice håller öppet som vanligt. Läs mer om våra åtgärder för att säkerställa säkerhet, smidig drift och god kundservice.

X
Så hjälper vi dig som företagare

Så hjälper vi dig som företagare

Det ska vara snabbt och enkelt för dig som företagare att ta hjälp av Lowell. Dessutom betalar du ingenting för hanteringen och vi garanterar att dina kunder står i centrum genom hela processen.

Kostnadsfri inkasso

Hos Lowell betalar du varken årsavgift eller ärendekostnader för påminnelse- eller inkassohantering. Våra tjänster omfattar hela betalningsprocessen - från fakturahantering, betalningspåminnelser och inkasso till rättsliga åtgärder och efterbevakning av avskrivna fordringar.

Läs mer i vår folder om inkasso!

Kontakta oss direkt för mer information!


Enkelt webbverktyg

Du registrerar och hanterar enkelt dina ärenden i Lowells webbverktyg. Du får också tillgång till utmärkta rapporter på detaljnivå, ända ned till enskilda inkassoärenden. Via verktyget har du också en säker och enkel direktkontakt med våra rådgivare om du behöver hjälp.

Läs mer här.

Enkelt webbverktyg för registrering av dina ärenden

Dina kunder i centrum genom inkassoprocessen.

Dina kunder i centrum

Att du har goda relationer med dina kunder är av yttersta vikt även för oss. Därför är vi måna om att anpassa inkassoprocessen efter vad du efterfrågar och efter varje kunds situation. Allt för att värna ditt företags anseende och kundrelationer.

Läs mer och kom igång här.


Blogg för företagare

Som företagare är det ofta mycket att göra och svårt att prioritera rutinsysslor såsom fakturering. Samtidigt kan mycket hänga på en enda kunds betalningsförmåga. Kanske har du lagt ner mycket tid i förväg med en leverans och läget för dig och ditt företag kan bli kritiskt om kunden inte betalar i tid, eller i värsta fall inte betalar alls. Det kan också vara svårt att trycka på kunderna då du också är beroende av en god kundrelation. Vad kan du göra själv och vilken hjälp kan du få från Lowell. 

Besök vår blogg med fler bra tips för dig som företagare.

Blogg för företagare

Samarbete mellan Lindorff och SpeedLedger och PastellData

Samarbeten som förenklar

Det ska vara enkelt för dig som företagare att använda våra tjänster, såsom att skicka påminnelser och inkassokrav. Ett sätt är att finnas integrerade i de system som du använder för att sköta din ekonomi. Därför arbetar vi hela tiden för att skapa starka samarbeten med andra företag som också vill förenkla företagarens vardag.

Här kan du läsa mer om våra samarbeten med Apix faktureringssystem, Pastell Datas affärssystem ProFit 10 och bokföringssystemet SpeedLedger

Integration med Apix system förenklar vid utestående fakturor

Läs mer om Lowell och Pastell Data (ProFit 10).