Vår beredskap för hantering av COVID-19

Vår kundservice håller öppet som vanligt. Läs mer om våra åtgärder för att säkerställa säkerhet, smidig drift och god kundservice.

X
Samarbete mellan Lowell och Speedledger gör att du enkelt kan skicka påminnelser och inkassokrav via bokföringssystemet.

Påminnelser och inkasso direkt i bokföringsprogrammet

Tack vare ett samarbete mellan Lowell och Speedledger kan du som företagare enkelt skicka påminnelser och inkassokrav direkt via bokföringssystemet.

Speedledger
Speedledger är ett svenskt snabbväxande mjukvaruföretag, startat år 2000, som erbjuder  e-bokföring och fakturering till Sveriges småföretagare och föreningar. Speedledger e-bokföring har en koppling med alla banker, vilket gör programmet unik på marknaden. Visionen är att fler som sitter på en dröm ska våga ta steget mot att starta eget. 

Speedledgers mål är att göra bokföring enkelt och roligt för egenföretagare som vill ha tid över till annat. Bokföring är ett ämne som kan verka krångligt, men med bokföringsprogrammet går det mesta automatiskt, så du kan fokusera på ditt företag istället. Bankhändelserna överförs automatiskt från din bank och du bokför enkelt med ett klick.

Samarbetet mellan Speedledger och Lowell
Har du Swedbank & Sparbankerna som bank finns Lowell integrerat i e-bokföringen för att skicka påminnelser och inkassokrav. Det är perfekt för dig som är småföretagare och vill spara tid. Swedbank erbjuder sina e-bokföringskunder Lowell inkasso- och påminnelseservice helt utan abonnemangsavgift. Funktionen finns inbyggd i din fakturering och du behöver bara aktivera den för att komma igång.

Bokföringsrådgivning
SpeedLedgers unika service, förutom direktkopplingen till bankerna, är en dedikerad bokföringsrådgivning som hjälper dig direkt via chatt och telefon. De kan hjälpa dig oavsett vilken bolagsform du har och servicen ingår alltid till dig som kund.

Vill du veta mer? Klicka på knappen nedan eller kontakta Speedledger direkt på tel: 031-780 06 00 eller https://www.speedledger.se/kontakta-oss/

Speedledger logo

Samarbetet mellan Lowell och Speedledger gör det möjligt att skicka påminnelser och inkassokrav direkt via bokföringssystemet.