Vår beredskap för hantering av coronaviruset.

Vår kundservice håller öppet som vanligt. Läs mer om våra åtgärder för att säkerställa säkerhet, smidig drift och god kundservice.

X
Minska risken - med rätt kunskap

Minska risken - med rätt kunskap

Lowell kan hjälpa dig och ditt företag med kunskap och förståelse kring betalningsbeteenden, vilka ni kan ge kredit – och vilka ni bör undvika. Att komplettera era egna data med vår databas ger mer kunskap om hur ni kan optimera era kreditprocesser.

Om du kan förstå människan bakom siffrorna kan du förutspå deras betalningsbeteende mer exakt. Du bestämmer vilken riskprofil som är rätt för din verksamhet, men det är enklare att bedöma risk om du har rätt kunskaper.

Vi hjälper dig att förstå effekterna av att justera kriterierna när du godkänner en ny kund. Kanske kan en liten riskökning ge en mycket större belöning? Vi kan även hjälpa dig att analysera dina data så att du kan förstå kvaliteten på din skuldportfölj. Vi har sofistikerade dataanalysverktyg som vi kan tillämpa på dina data i kombination med våra egna omfattande databaser. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan använda våra kunskaper för att hjälpa dig öka din verksamhet.