Vår beredskap för hantering av coronaviruset.

Vår kundservice håller öppet som vanligt. Läs mer om våra åtgärder för att säkerställa säkerhet, smidig drift och god kundservice.

X

Nytt förstärkt partnerskap med Tieto

Nu stärker vi vårt samarbete med Tieto ytterligare genom att lansera ett gemensamt erbjudande på inkassomarknaden. Samarbetet syftar till att förenkla och förbättra inkassohanteringen för Tietos kunder.

”Betydelsen av data och analys ökar ständigt i beslutsfattandet. Det strategiska partnerskapet mellan Tieto och Lowell placerar oss i den position där våra kunder behöver och vill att vi skall vara - som en proaktiv leverantör av professionella analyser och kredithanteringstjänster. Inte bara för att tillhandahålla operationell leverens i världsklass utan också för att driva utvecklingen av innovativa produkter inom kredithantering och kreditportföljförvaltning”, säger Erika Rönnquist Hoh, vd på Lowell Sverige.

Om erbjudandet
Det nya erbjudandet kommer att göra det möjligt för banker och finansiella institut att skapa starkare och bättre helhetslösningar genom hela kreditkedjan. Det innebär även att de kan ligga i framkant gällande innovation och analys samt förbättra sitt beslutsfattande. De kommer också att kunna skapa mer praktiska tjänster för sina slutkunder, genom att de får större möjlighet att bearbeta egen data och att systemen blir mer kompatibla.

"Vi ser stor potential i vårt samarbete med Lowell. Genom att ansluta vår expertis, system och data kan vi skapa bättre kreditprodukter för företag och deras kunder. Ett starkare partnerskap kommer att hjälpa både Tieto och Lowell att utveckla markanden och öka marknadsandelarna", tillägger Pedram Tadayon, VP Financial Services hos Tieto.

Nytt förstärkt samarbete mellan Lowell och Tieto

Nytt samarbete mellan Lowell och Tieto som syftar till att förenkla och förbättra inkassohanteringen.

Om Tieto
Tieto vill omsätta möjligheterna i den datadrivna världen till livslångt värde för människor, företag och samhället i stort. Vi har som mål att vara förstahandsvalet för kunder som vill förnya sina affärsverksamheter. Vi kombinerar vår mjukvara och våra tjänster med ett starkt driv för innovationssamarbeten och ekosystem. www.tieto.se 

För ytterligare information, kontakta: Erika Rönnquist Hoh, vd Lowell Sverige. 

Är du nyfiken på fler av våra samarbeten? Ladda ner vår Fintech case-samling.