Vår beredskap för hantering av coronaviruset.

Vår kundservice håller öppet som vanligt. Läs mer om våra åtgärder för att säkerställa säkerhet, smidig drift och god kundservice.

X
Lowells erbjuder en flexibel och modern fakturalösning.

Helhetslösning inom fakturering

Lowell erbjuder en flexibel och modern fakturalösning.

Den dagliga hanteringen av kundreskontra, fakturering och tillhörande kundservicefunktioner är tidskrävande och kan lätt gå ut över företagets kärnverksamhet. Genom att överlåta den delen av er verksamhet till oss, kan du istället fokusera på det du gör bäst, och låta oss ta hand om resten.

 

Anpassa efter ditt företags behov

Med Lowells fakturalösning får du ett modernt reskontrasystem som kan hantera både stora och små volymer av fakturor och transaktioner. Vi erbjuder hjälp genom hela kedjan från fakturering och kundreskontra till påminnelsehantering och inkasso. Om ett ärende löper så långt att en rättslig process är nödvändig erbjuder vi även juridisk expertis för att hjälpa dig och ditt företag. Du kan själv skräddarsy processer och automatiseringsgrad så att det passar ditt företag. 

Om lösningen

I lösningen speglas din reskontra med detaljerade uppgifter om kunder, artiklar, bankkonton och egna kontoplaner. Systemet kan även hantera betalflöde och betalningsmatchningen för din räkning. Genom integrationer med ditt system skapas automatiserade uppdateringar av kund- och artikelregister, import av nya fakturor och export av bokföringsposter.

Med funktionen för avtalsfakturering kan du ta hand om löpande och återkommande debitering för exempelvis hyra, abonnemang eller prenumerationer. Du bestämmer intervall, de artiklar och de belopp som ska faktureras. Funktion för e-faktura ingår som standard.