Vår beredskap för hantering av coronaviruset.

Vår kundservice håller öppet som vanligt. Läs mer om våra åtgärder för att säkerställa säkerhet, smidig drift och god kundservice.

X
Händelserik höst för Lindorff Sverige

Händelserik höst för Lindorff Sverige

2017 har hittills varit minst sagt intensivt för hela Lindorff-koncernen. Startskottet gick redan i slutet av 2016, då planerna på en sammanslagning mellan Intrum Justitia och Lindorff presenterades. Under juni kom sedan beskedet att Lindorff Sverige tillsammans med Danmark, Finland, Estland och Intrum Justitia i Norge, inte ska ingå i den nya globala koncernen, utan bildar tillsammans en fristående nordisk koncern.

Efter tre år med Nordic Capital som ägare, går vi nu in i en ny fas och kommer i en nära framtid stå med nya ägare. Vem det blir och när det är klart vet jag ännu inte, men lovar att återkomma till er så snart jag har mer information om det. Till dess ligger vi som en separat och helt isolerad del under Intrum Justitia och agerar som en egen koncern.

Som nordisk koncern är vi nummer två i storlek efter det sammanslagna Intrum Justitia och Lindorff. En utmanarposition på marknaden som passar vår entreprenöriella och kundnära kultur bra. Genom att vara snabba och flexibla kan vi fortsätta att erbjuda dig som kund den bästa servicen, anpassad efter ditt företags specifika behov. Vi är totalt över 900 medarbetare fördelat över de fem länderna. Ny koncernchef är Trond Brandsrud, som vi känner väl, då han tidigare var CFO för Lindorff-koncernen.

Nu ser jag fram emot en fortsatt händelserik höst, om ni har några frågor rörande det kommande ägarskiftet, eller något annat så är ni alltid välkomna att kontakta mig eller någon annan här på Lindorff.

Med vänliga hälsningar,

Erika Rönnquist Hoh

Erika Rönnquist Hoh, vd Lindorff Sverige

Lindorff Sverige del av nybildad nordisk koncern