Enkel och trygg betalning med faktura eller delbetalning utan att ta kreditrisk.

Enkel och trygg betalning

Att kunna handla på kredit är något som konsumenter tar för givet idag. Konsumenterna är också vana vid att erbjudas olika betalmetoder. Med Lowells betaltjänster kan du erbjuda dina kunder den valmöjligheten, utan att själv behöva ta kreditrisken eller ligga ute med pengarna.

Undersökningar visar att försäljningen ökar när företag erbjuder sina kunder att betala sina köp i efterskott. Anledningarna kan vara flera. Kunder som handlar online kanske vill få hem varorna innan de betalar medan andra bara tycker det är bra att kunna flytta fram eller dela upp betalningen av olika anledningar.  

 

Gör det enkelt för dina kunder att handla,
oavsett om du har onlinebutik, fysisk butik eller båda.

Våra betaltjänster

Vi erbjuder betaltjänster som möjliggör för era kunder att enkelt betala med faktura eller delbetalning online och i fysiska butiker. Kunderna får alltid minst två veckor räntefri betalningstid utan att det behöver drabba din likviditet.Faktura
Vid onlineköp är faktura ett smidigt sätt för kunden att genomföra köpet utan att betala vid köptillfället. Vi ger kunden kredit och hanterar allt som har med fakturan och betalningen att göra. Företaget får betalt direkt när fakturan är skapad.

Delbetalning
Vid lite större köp är delbetalning ett allt populärare sätt att betala. Att erbjuda sina kunder delbetalning brukar leda till ökad snittorder. Kunden betalar i sin egen takt, och du får alla pengarna redan när köpet är klart.

Vill du veta mer?

Kontakta Johan Börjesson, Product Sales Manager johan.borjesson@lowell.com 
telefon 070-002 90 87

Lowells betaltjänster

Ta betalt enkelt och tryggt med faktura eller delbetalning.