Vår beredskap för hantering av coronaviruset.

Vår kundservice håller öppet som vanligt. Läs mer om våra åtgärder för att säkerställa säkerhet, smidig drift och god kundservice.

X

Det handlar alltid om människor

För att vara säker på att vårt inkassoarbete verkligen är anpassat efter din kund arbetar vi med personlighetstyper. Varje personlighetstyp baseras på våra kunskaper om dina kunder och innefattar fakta och data om deras beteende och preferenser.

Varje personlighetstyp representerar en kundgrupp. Vi har gett varje personlighetstyp ett namn och en identitet som representerar de kombinerade nyckelegenskaperna hos gruppen. Varför är det användbart?

Personlighetstyper hjälper produkt- och tjänsteutvecklare att skapa kundcentrerade produkter och tjänster i några av världens mest innovativa branscher. Vi tänker att vi inte ska vara sämre inom inkassobranschen. Genom att använda personlighetstyper som vägledning kan vi rikta in vår kommunikation bättre och utforma budskap som är relevanta för respektive kunds omständigheter. Eftersom vi förstår kundernas behov, liv och verklighet vet vi också hur vi kan hjälpa dem att fullgöra sina åtaganden.

Personlighetstyperna hjälper oss att komma ihåg människan bakom siffrorna.

Personlighetstyperna hjälper oss att komma ihåg människan bakom siffrorna.

Personlighetstyperna hjälper oss att komma ihåg människan bakom siffrorna. Det finns åtminstone två skäl till varför detta är viktigt. För det första motiverar det oss att stiga upp, gå till jobbet och göra ett bra jobb varje dag. Att veta att vi gör skillnad i människors liv genom att hjälpa dem att betala sina skulder är givande på ett personligt plan. 

känna människor väl och veta vad som motiverar dem att betala sina räkningar gör oss till en ytterst effektiv inkassopartner. .

Det andra skälet är detta: att lära känna människor väl och veta vad som motiverar dem att betala sina räkningar gör oss till en ytterst effektiv inkassopartner. Tack vare att vår metod är differentierad och anpassad efter respektive kundgrupp kan vi bemöta dem på ett sätt som de kanske inte är lyckliga över, men åtminstone bekväma med. Att vara hjälpsam är inte detsamma som att vara mesig. Vi tar hänsyn till människors omständigheter, men samtidigt är vi bestämda och rättvisa.

Vi uppskattar det förtroende som du ger oss när du ber oss hantera era kundrelationer, även de mest känsliga. Ibland sker detta under namnet Lindorff och ibland fungerar vi som en förlängning av ditt företag under företagets namn. I båda fallen använder vi oss av en differentierad och tillmötesgående metod. Vår kundtillfredsställelsepoäng bekräftar att dina kunder verkligen uppskattar det. Kontakta oss om outsourcing av fakturauppföljning och inkasso.

Our approaches are differentiated to suit each of the customer groups

Our approaches are differentiated to suit each of the customer groups