Vår beredskap för hantering av coronaviruset.

Vår kundservice håller öppet som vanligt. Läs mer om våra åtgärder för att säkerställa säkerhet, smidig drift och god kundservice.

X
Lowells företagserbjudande. Vi hjälper dig att få betalt och minska riskerna.


Läs mer om vår beredskap för coronaviruset
 
Stänga
Nytt på bloggen 18 maj

Nytt på bloggen 18 maj

Många företag påverkas på olika sätt av coronakrisen. Vi har dagligen kontakt med flera av dem. I detta blogginlägg tar vi upp några av de vanligaste utmaningarna som företagen upplever i rådande läge och tipsar om åtgärder som kan underlätta.

Läs mer
Nytt på bloggen 13 maj (1)

Nytt på bloggen 13 maj

Vilka långsiktiga vinster finns det med den snabba digitalisering som coronakrisen tvingat fram? Och när kan digitaliseringen gå för långt? I vårt senaste blogginlägg reflekterar vi över hur krisen drivit den digitala utvecklingen framåt i rekordfart.

Läs mer
Nytt på bloggen 7 maj

Nytt på bloggen 7 maj

Många företag kämpar för upprätthålla ett bra och stabilt kassaflöde under corona-krisen. Det finns saker som ni kan göra här och nu för att stärka er likviditet. I denna blogg tipsar vi om hur ni kan tänka och agera.

Läs mer
Nya digitala lösningar

Nya digitala lösningar

Lowell arbetar löpande med att utveckla nya digitala lösningar. Syftet med tjänsterna är att öka kassaflödet för er som uppdragsgivare och att skapa smidiga och lättillgängliga lösningar för era kunder. Målet är att vara den mest progressiva digitala aktören inom vår bransch, både när det gäller användarvänlighet och effektivitet.

Läs mer
Strategiska samarbeten

Strategiska samarbeten

Lowell samarbetar med allt ifrån stora väletablerade koncerner och medelstora företag till små snabbväxande bolag och startups. Med vår långa erfarenhet vet vi vad som krävs för att företag ska växa och skapa lönsamhet och stabila intäkter.

Läs mer