Lowells företagserbjudande. Vi hjälper dig att få betalt och minska riskerna.


Till alla våra kunder:
Från den 1 oktober är Lindorff Lowell
Läs mer här Ok, jag förstår
Nytt på bloggen 9 april

Nytt på bloggen 9 april

Qred Företagslån är mitt inne i en spännande tillväxtresa. Här delar de med sig av sina erfarenheter från att vara ett företag under expansion, med allt från hur man kan planera för sin tillväxt till vem man ska lyssna på och hur man vet att man lyckats.

Läs mer
Nytt på bloggen 5 april

Nytt på bloggen 5 april

Finansinspektionen släppte nyligen en rapport om konsumentskydd och de främsta konsumentriskerna för 2019. I denna blogg reflekterar Magnus Lilja över svenskarnas skuldsättning och hur det kan påverka oss och vårt samhälle.

Läs mer
Trender inom kredithantering i Europa

Trender inom kredithantering i Europa

Andelen osäkra lån i Europa är högre nu än innan finanskrisen började 2008. Läs mer om de bakomliggande orsakerna, hur det påverkar konsumenterna och det finansiella systemet i stort. Läs intervjun med vår försäljningschef Magnus Lilja och Christoffer Friedl som ansvarar för våra informationstjänster.

Läs mer
Strategiska samarbeten

Strategiska samarbeten

Lowell samarbetar med allt ifrån stora väletablerade koncerner och medelstora företag till små snabbväxande bolag och startups. Med vår långa erfarenhet vet vi vad som krävs för att företag ska växa och skapa länsamhet och stabila intäkter.

Läs mer
Artikel om namnbytet

Lindorff är nu Lowell

Den 1 oktober lämnade vi namnet Lindorff och övergick till Lowell Sverige. Efter sex månader inom Lowell-koncernen är det dags att sätta varumärket Lowell på den svenska kartan.

Läs mer