Lowells företagserbjudande. Vi hjälper dig att få betalt och minska riskerna.


Till alla våra kunder:
Från den 1 oktober är Lindorff Lowell
Läs mer här Ok, jag förstår
Nytt på bloggen 9 juli

Nytt på bloggen 9 juli

Att förstå svenska folkets inställning och beteende kopplat till sin privatekonomi är viktigt för vårt arbete. Därför har vi sedan 2017 regelbundet undersökt dessa frågor i vår undersökning Betalningsindikatorn. I denna blogg hittar du de temanummer som vi lanserat med data ur Betalningsindikatorn under våren. Ladda ner och läs dina nummer.

Läs mer
Nytt på bloggen 3 juli

Nytt på bloggen 3 juli

I vår rapport om ekonomisk ohälsa ser vi en tydlig koppling mellan personers ekonomiska situation och välmående. För oss är det viktigt att agera och göra skillnad där vi kan för att fler ska kunna må bättre. Läs mer om hur vi arbetar för att förebygga ekonomisk ohälsa.

Läs mer
Ny rapport om ekonomisk ohälsa

Ny rapport om ekonomisk ohälsa

Så många som 1 av 5 säger att privatekonomin påverkar livskvaliteten negativt. Vad beror det på? Vad kan vi göra för att ändra på detta? Läs mer i vår rapport om ekonomisk ohälsa.

Läs mer
Strategiska samarbeten

Strategiska samarbeten

Lowell samarbetar med allt ifrån stora väletablerade koncerner och medelstora företag till små snabbväxande bolag och startups. Med vår långa erfarenhet vet vi vad som krävs för att företag ska växa och skapa länsamhet och stabila intäkter.

Läs mer
Artikel om namnbytet

Lindorff är nu Lowell

Den 1 oktober lämnade vi namnet Lindorff och övergick till Lowell Sverige. Efter sex månader inom Lowell-koncernen är det dags att sätta varumärket Lowell på den svenska kartan.

Läs mer