Lowells företagserbjudande. Vi hjälper dig att få betalt och minska riskerna.


Till alla våra kunder:
Från den 1 oktober är Lindorff Lowell
Läs mer här Ok, jag förstår
Nytt på bloggen

Nytt på bloggen

Har du kunder inom den offentliga sektorn? Då måste du kunna skicka och ta emot e-fakturor från och med den 1 april i år. Regeringen har fattat beslut om att all fakturering till offentlig sektor ska ske via e-faktura. Bakgrunden är dels av miljöhänsyn och dels att det är säkrare och mer anpassat till ett digitalt samhälle.

Läs mer
Lowell och Tieto förstärker sitt partnerskap för att utveckla inkassomarknaden

Nytt förstärkt partnerskap med Tieto

Nu stärker vi vårt samarbete med Tieto ytterligare genom att lansera ett gemensamt erbjudande på inkassomarknaden. Samarbetet syftar till att förenkla och förbättra inkassohanteringen för Tietos kunder.

Läs mer
Lowell Sverige inleder samarbete med Resurs Bank

Lowell Sverige inleder samarbete med Resurs Bank

Lowell Sverige har ingått avtal med Resurs Bank, ett helägt dotterbolag till Resurs Holding om att löpande förvärva delar av Resurs Banks förfallna lånefordringar. Första överlåtelsen förväntas ske under januari 2019. Genom samarbetet förväntas Resurs Bank få en positiv påverkan på kapitalbehov, likviditet och resultat.

Läs mer
Artikel om namnbytet

Lindorff är nu Lowell

Den 1 oktober lämnade vi namnet Lindorff och övergick till Lowell Sverige. Efter sex månader inom Lowell-koncernen är det dags att sätta varumärket Lowell på den svenska kartan.

Läs mer
Små- och medelstora företag

Så hjälper vi dig som företagare

Det ska vara snabbt och enkelt för dig som företagare att ta hjälp av Lowell. Dessutom betalar du ingenting för hanteringen och vi garanterar att dina kunder står i centrum genom hela processen.

Läs mer