Lowells företagserbjudande. Vi hjälper dig att få betalt och minska riskerna.


Till alla våra kunder:
Från den 1 oktober är Lindorff Lowell
Läs mer här Ok, jag förstår
Nytt på bloggen 25 april

Nytt på bloggen 25 april

Vad kan du göra om en kund inte betalar? Det är lätt att tro att obetalda fakturor går direkt till inkasso, men det finns flera steg på vägen till betalning. Läs intervjun med Qred AB om hur de hjälper sina kunder till betalning.

Läs mer
Nytt på bloggen 23 april

Nytt på bloggen 23 april

Enligt den senaste undersökningen från Europeiska Centralbanken, som gjorts bland banker inom euro-området, ökar efterfrågan på lån till husköp och för konsumtion. Läs Magnus Liljas reflektioner om undersökningen och hur bankerna påverkas av det ekonomiska läget.

Läs mer
Nytt på bloggen 9 april

Nytt på bloggen 9 april

Qred Företagslån är mitt inne i en spännande tillväxtresa. Här delar de med sig av sina erfarenheter från att vara ett företag under expansion, med allt från hur man kan planera för sin tillväxt till vem man ska lyssna på och hur man vet att man lyckats.

Läs mer
Strategiska samarbeten

Strategiska samarbeten

Lowell samarbetar med allt ifrån stora väletablerade koncerner och medelstora företag till små snabbväxande bolag och startups. Med vår långa erfarenhet vet vi vad som krävs för att företag ska växa och skapa länsamhet och stabila intäkter.

Läs mer
Artikel om namnbytet

Lindorff är nu Lowell

Den 1 oktober lämnade vi namnet Lindorff och övergick till Lowell Sverige. Efter sex månader inom Lowell-koncernen är det dags att sätta varumärket Lowell på den svenska kartan.

Läs mer